English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Panotaj pentru comertul stradal

06/07/2012 12:36

In multe zone agricole ale tarii, cultura pepenilor face parte din traditia comunitatilor locale. Recoltele iau drumul marilor orase, uneori la sute de kilometri distanta de locurile de productie, in cautarea unor potentiale piete de desfacere. O lista intreaga de costuri ce la final, afecteaza direct profitul micilor producatori aflati si asa sub presiunea unor importuri din terte tari. In fata barierelor ridicate de cerintele retailului modern, pentru multi producatori comercializarea recoltelor pe marginea drumului ramane o posibila solutie de moment. Chiar daca rezultatele finale si incasarile zilnice sunt conditionate de traficul din zonele respective, eficienta procedeului este superioara deplasarii la mari distante.

Cu totul altfel pot sta lucrurile atunci cand locul ales beneficiaza de un vad comercial deja creat si cu o parcare betonata. Iar daca la toate acestea se mai adauga si un strop de marketing, clientii pot sesiza mult mai usor avantajele ofertei.

 

Va dorim un weekend excelent!

 

 

Fotografie postata cu acordul d-nei Ioana B. careia redactia brandprivat.ro ii multumeste pentru sprijinul acordat la realizarea acestui material.

 

 

 

 


Toate actualitatile