English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Pambac, un punct de vedere

23/03/2020 15:17

In urma articolului Pambac renunta la malaiul Casa D’or in favoarea malaiului Pambac. O solutie simpla de majorare de pret prin delistare, articol publicat pe site-ul joi, 19 martie, compania Pambac ne-a transmis urmatorul punct de vedere:

 

„In urma publicarii pe site-ul BrandPrivat.ro a informatiilor privind delistarea produselor Casa D’or din portofoliul Pambac, va comunicam urmatoarele:

 

Cele doua produse – malai extra Pambac si malai superior Casa D’or – sunt active si nu intentionam o inlocuire a brandurilor intre ele, deoarece au pozitionari diferite in piata si consumatori diferiti. Cele doua produse nu sunt, asa cum sugerati, identice si ambalate diferit. Sub brandul Pambac oferim pe piata un malai extra, care are o granulatie mai mare, iar sub brandul Casa D’or oferim un malai superior, cu o granulatie mai mica. Calitatea diferita a celor doua produse determina diferenta de pret.

In contextul situatiei actuale creata de instaurarea starii de urgenta, comenzile pe care le primim zilnic depasesc cu mult capacitatea noastra de productie. Incercam sa le onoram in limita posibilitatilor, insa deja lucram in out of stock. De aceea, pentru eficientizare, am decis productia si ambalarea alternativa a produselor. Distribuitorii se pot confrunta cu situatia in care o perioada avem stoc doar de malai Pambac, urmata de o perioada de stoc pe malai Casa D’or.

 

Facem un apel catre toti colaboratorii nostri sa inteleaga ca este o situatie pe care nu am anticipat-o si vrem sa o gestionam astfel incat sa nu avem colapsuri in productie sau in livrari.”

 

 


Toate actualitatile