English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Oxid de etilena peste limita admisa legal. Carrefour retrage din piata produsul mini cheesburgers sub brandul propriu

11/11/2020 16:52

Alerta europeana privind prezenta peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilena in anumite loturi de seminte de susan, folosite ca ingredient la fabricarea unor produse alimentare continua sa produca efecte pe piata romaneasca. Dupa biscuitii Gerble sau bagel-ul Delhaize de la Mega Image a venit randul unui alt produs sub brand propriu sa fie retras din piata. Este vorba despre pachetul cu 10 mini cheesburgers (155g) sub brandul Carrefour produs pentru Carrefour de compania franceza Bretzel Burgard. Alerta de retragere initiata de Carrefour Romania vizeaza produsul cu urmatoarele caracteristici:

  • Denumire produs: MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR
  • Cod EAN: 3560070953837
  • Loturi/DLC: 101600128 - 08/06/2021

De mentionat ca respectivul lot a fost livrat in 14 hyperuri Carrefour (Orhideea, Baneasa, Coloseum, Colentina, Chiajna, Balotesti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Iasi, Sibiu, Cluj si Targoviste) si 3 supermarketuri Market (Timisoara – Rebreanu, Bucuresti – Barbu Vacarescu si Ploiesti – Libertatii).

 

Nota brandprivat.ro – Un produs similar, dezvoltat de acelasi producator francez dar sub brandul privat Auchan face in prezent subiectul unei alerte de retragere in Hexagon.

 


Toate actualitatile