English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Orez asiatic sub brand Auchan

15/02/2012 15:49

Auchan isi completeaza sortimentatia de brand propriu cu doua dintre cele mai populare soiuri de orez: orez basmati si orez thai. In cazurile de fata orezul basmati provine din zona India-Pakistan in timp ce orezul thai are ca tara de provenienta Tailanda. In bucataria asiatica orezul este nelipsit de la fiecare masa. Cei pasionati de arta gatitului vor regasi in aceste doua produse ingredientele perfecte pentru cele mai rafinate retete.

In categoria orez am regasit la raft si un al treilea produs, in fapt un amestec intre soiurile de orez cu bob lung precopt, orez rosu integral si orez rosu salbatic.

 

Programul Auchan pentru o alimentatie sanatoasa

Toate cele trei produse fac parte din programul Auchan "bien se nourrir pour mieux vivre" ("o alimentatie sanatoasa pentru un trai sanatos"). Un program creat special de retailer prin care acesta promoveaza in randurile consumatorilor ideile unei alimentatii sanatoase si complexe, redusa in grasimi. Pentru a fi usor evidentiate de catre consumatori, produsele incadrate in acest program au imprimate pe ambalaj un logo special. De asemenea, pe fiecare produs, pe langa informatiile nutritionale, regasim si recomandari ale retailerului privind tipurile si cantitatile de alimente care trebuiesc consumate zilnic.

 

In Franta, tara de origine a retailerului, programul functioneaza si se bucura de un real succes in randurile consumatorilor. Din pacate insa produsele pe care le regasim pe rafturile din Romania nu fac nici cea mai mica referire la program. In plus, multe din informatiile si recomandarile existente pe ambalaje in limba franceza nu se regasesc pe etichetele cu traduceri in limba romana.

 

Cele trei articole din categoria orez, evidentiate pe rafturile Auchan, sunt:

  • Auchan Orez basmati 500g
  • Auchan Orez thai 500g
  • Auchan Orez trei culori 500g

Toate actualitatile