English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Oferta de produse certificate FSC sub brandul Tarrington House

16/05/2013 13:09

Metro Bulgaria deruleaza in aceste zile o interesanta promotie la mobilierul de gradina. Catalogul special, a carui valabilitate se intinde pe timp de patru saptamani, contine o oferta extrem de diversa, multe dintre articole fiind sub brandurile private H-line si Tarrington House. In partea de inceput a catalogului regasim informatii utile despre cele doua branduri private dar si o serie de pictograme ce evidentiaza calitatile sau materialele folosite la fiecare produs in parte.

Tot aici retailerul a inclus si o scurta prezentare a certificarii FSC (Forest Stewardship Council). Aceasta deoarece patru dintre articolele prezente in catalog sunt produse din material lemnos certificat FSC. Este vorba despre trei seturi de mobilier de gradina si un gratar de lemn, toate sub brandul Tarrington House. Desi ne-am obisnuit ca produsele certificate FSC sa fie mai scumpe, pretul articolelor promovate de Metro Bulgaria este sensibil egal cu cel al produselor similare.

Abordarea certificarii FSC pentru dezvoltarea unor articole de mobilier confirma odata in plus implicarea solida a Grupului Matero in proiecte de mediu.

 

 

Nota brandprivat.ro - Pentru piata romaneasca, in absenta unui catalog dedicat articolelor de gradina, semnalam actiunea promotionala demarata in aceasta dimineata de Metro Romania. Astfel, fara sa intre in detalii, catalogul de oferte nealimentare, prezinta pe coperta o promotie tip 3+1 la toate articolele de mobilier pentru terase si gradina din sortiment. O promotie ce se deruleaza timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

 

 

Despre certificarea FSC va recomandam sa cititi si:

Eticheta Forest Stewardship Council (FSC) - 17.11.2011

 

 


Toate actualitatile