English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

O lectie de marketing pentru producatorii romani. Eti va ureaza Paste Fericit!

27/04/2019 08:33

Putine sunt astazi companiile care mai pun accent pe detalii. Un ambalaj special de Paste sau de Craciun este o nota de culoare dar si o dovada de respect fata de propriul consumator. Exemplul Borsec este elocvent. Strategia este insa una cu doua taisuri iar riscurile sunt enorme. Un forecast gresit poate atarna greu in balanta profitabilitatii generand imobilizari si costuri suplimentare. Ori astazi totul se reduce la eficienta. Prinsi in ritmul trepidant al banalului cotidian, uitam sa ne mai bucuram, uitam sa mai cautam normalitatea.

 

Iepurasi, oua rosii plus urarea Paste Fericit. Totul intr-o editie speciala lansata de compania Eti pentru cele doua variante de milk burger. Abordarea marketingului Eti pare simplista. Si totusi, in spatele ei regasim nu doar o dovada de normalitate ci mai ales o lectie pentru producatorii romani. O lectie simpla de marketing care, atentie! vine de la o companie dintr-o tara cu o religie predominant islamica. Paste Fericit!

 

Nota brandprivat.ro – Pe site-ul nostru in sectiunea rezervata studiilor de piata puteti gasi o ampla analiza a categoriei mini prajiturilor pe baza de lapte.

 


Toate actualitatile