English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Nu credeti tot ce va spune Lidl

11/05/2020 14:34

„Va recomandam sa cumparati doar atat cat aveti nevoie. Desi suplimentam aprovizionarea cu produsele cele mai solicitate, va rugam sa va ganditi si la nevoile celorlalti clienti.

Va recomandam sa cumparati produsele de care aveti nevoie, in cantitatile strict necesare. Astfel, impreuna combatem risipa alimentara.”

 

In caz ca sunteti la cumparaturi in vreun magazin Lidl si auziti in difuzoare acest anunt, faceti va rugam abstractie de el. Super Saptamana Cantitatii XXL a revenit din aceasta dimineata la Lidl iar cumparaturile sunt si trebuie facute „in stil mare”. E adevarat, suna ca naiba sa auzi ca ti se recomanda sa fii cumpatat in timp ce rafturile gem de produse in ambalari speciale, cu accent pe extra volum. Este practic acelasi gen de ipocrizie ambalata mascat sub dictonul romanesc „Nu fa ce face popa, fa ce zice popa”.

 

Daca pentru multi romani nu a fost usor in cele doua luni de izolare, nu vrem sa stim cum au trecut ele pentru retailerii obisnuiti sa intoarca banii cu furca. Nici macar celebra derogare data de politistul imbracat vremelnic in costum de ministru nu a reusit sa aduca prea multi clienti in magazine. Faptul ca acum retailerii ne asalteaza cu zeci de oferte speciale, desi nici nu am intrat in perioada de relaxare, demonstreaza clar ca in comertul modern vantul bate a paguba.

 

Si mai ceva. Mai tineti minte Super Sambata Lidl? Ei bine, pentru cei care au dus dorul acestei actiuni nu de putine ori umilitoare pentru cumparatorul roman, avem o veste buna. Mecanismul promo revine la Lidl intr-un format modificat. Nu va mai fi o simpla (Super) Sambata ci vom avea un Super Weekend. Adica Sambata + Duminica, sa ajunga la tot romanul amator de chilipiruri. Asta asa, ca tot nu stiam unde sa iesim vara aceasta la final de saptamana.

 


Toate actualitatile