English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Noutati la Metro in categoria orez

22/08/2012 10:29

Metro isi adauga trei noi produse in categoria orez sub brandul propriu Fine Food. Cele trei articole propun tot atatea sorturi de orez cu bob lung, ambalate in cutii de 500g, fiecare cu cate patru pliculete individuale a cate 125g:

  • Fine Food Orez basmati calitatea I 500g
  • Fine Food Orez jasmine calitatea I 500g
  • Fine Food Orez salbatic in amestec 500g

Ambalate in Bulgaria, special pentru reteaua din Romania a Metro, produsele reflecta atentia retailerului pentru calitate. De altfel calitatea produselor este imprimata vizibil, pe eticheta frontala, fiind inclusa in denumirea produsului. Atentia pentru detalii merge mai departe si, in premiera pentru un produs brand privat prezent in magazinele noastre, regasim pe ambalaj si un adevarat ghid pentru utilizarea pliculetelor, cu informatii si pictograme pentru fiecare etapa in parte.

 

Horeca Select - inclinare spre produse premium

Orientarea brandului Horeca Select spre o calitate premium la produsele sale nu mai este demult un secret. Metro incearca astfel sa aduca o valoarea adaugata tot mai mare principalului sau brand destinat canalului HoReCa. Am avut deja o astfel de premiera la produsele lactate realizate prin parteneriatul incheiat cu Lacto Solomonescu, cand practic, la toate articolele sub brand Horeca Select, producatorul garanta calitatea produselor sale. Iata ca acum, Metro extinde aceasta garantie de calitate la articolele sale din categoria orez, sub brand Horeca Select, ambalate la 5kg, cu o inscriptionare vizibila pe partea frontala a ambalajului: "Calitate Premium". 

 

 


Toate actualitatile