English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Noi ambalari FSC pentru produsele Zuzu

28/04/2014 13:33

Dupa un prim pas cu trei articole de volum pe laptele de consum, Albalact extinde numarul produselor sale ambalate in carton certificat FSC. Este vorba despre un iaurt degresat de baut 450g, cu 0% grasime, un frappe 450ml, cu 1,5% grasime si doua retete de lapte cu arome - cu banane si cu cacao si gust de ciocolata - ambele cu 1,5% grasime si gramaj 450ml. Toate cele patru articole (aici) sunt sub brandul Zuzu, confirmare suplimentara a atentiei de care se bucura acest brand in strategia pe termen mediu si lung a companiei producatoare.

Viorica Munteanu

 

 

Nota brandprivat.ro - O ampla analiza a categoriei laptelui cu arome puteti gasi pe site-ul nostru, in sectiunea speciala rezervata studiilor de piata.

Lucrarea „Romania - Piata laptelui cu arome" este o baza completa de date a ultimilor 4 ani, cu numeroase fotografii, grafice si tabele, centralizate la momentul actual. Un instrument de lucru util si profesionist, recomandat pentru toti factorii de decizie din retail dar si pentru cei care astazi produc, distribuie sau importa astfel de produse.

Culegerea si analiza datelor s-a efectuat la nivel national de catre un colectiv al Sales Consulting, societate specializata in retail si in analiza pietei FMCG, fiind inceputa in decembrie 2009, prin monitorizarea periodica a intregului retail modern (aici).

 

 

 


Toate actualitatile