English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Nicio zi de vara fara pepene verde!

24/08/2015 06:57

De doua zile, fotografia alaturata, surprinsa in hypermarketul Auchan Cluj, face valuri pe internet.

Citam comentariul celui care a postat-o:

„20 august 2015, Auchan Cluj. Doamna din imagine muta pepeni dintr-un recipient de carton pe care scrie „Watermelon export Hungary” intr-unul pe care scrie „Gheorghe Doja – Cooperativa Agricola”, sub un semn care ne informeaza: PRODUS ROMANESC, Pepene verde, 0.99 lei/kg”.

 

Ce credeti ca s-a intamplat la Auchan Cluj? 

a) Asistam la un mod de promovare a producatorilor agricoli individuali, parte din strategia mult mai complexa a Auchan Romania de sustinere a agriculturii romanesti.

b) Cooperativa Agricola Gheorghe Doja a "rupt" din cota destinata exportului cativa paleti cu pepeni si i-a redirectionat spre Auchan Cluj (cu tot cu ambalajul aferent!) vaduvindu-i astfel pe vecinii unguri? 

 

p.s. Ca un retailer care se respecta, Auchan Romania nu a iesit cu niciun comunicat de presa care sa infirme (sau sa confirme!) imaginea alaturata. Atent insa la reactia internetului, retailerul scoate rapid asul din maneca, postand la doar cateva ore distanta, o imagine ce indeamna la consumul de pepeni verzi, in fiecare zi de vara (aici). Mesajul omite discret orice referire la provenienta. 

Asadar, nu mai stati sa cercetati daca e vorba de pepene romanesc sau nu, ci treceti la fapte. Si desigur, cumparati pepenii NUMAI de la Auchan!

 

Va dorim o saptamana excelenta!

 

Foto: Io Pastu

 

 


Toate actualitatile