English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Nestea intr-o abordare premium, marca San Pellegrino

01/03/2018 12:23

Nestea aniverseaza 70 de ani de prezenta pe piata italiana cu o linie premium, produsa de compania San Pellegrino care revine astfel la carma brandului dupa incheierea parteneriatului cu Coca Cola. Un aspect complet nou, de impact si o reteta care se concentreaza pe ingrediente naturale ce pun in valoare gustul inconfundabil al produsului. Pentru a raspunde cererii consumatorilor de ceai ready to drink, San Pellegrino a reinoit reteta Nestea, creand o baza de ceai negru cu materii prime de calitate alaturi de clasicele arome de piersica si lamaie. Calitatea si selectia atenta a frunzelor de ceai recoltate din muntii Indiei este confirmata de certificarea Rainforest Alliance.

Piata italiana de ceai ready to drink a cunoscut schimbari majore in ultimii ani, 2017 marcand o crestere de 4% in valoare a categoriei pe fondul orientarii consumatorilor catre produse premium, cat mai naturale si cu continut scazut de zahar. Parteneriatul cu Rainforest Alliance garanteaza sustenabilitatea si respectarea standardelor de mediu, sociale si economice.

Noua linie Nestea este disponibila pe piata italiana in doua variante, piersica si lamaie, pentru fiecare fiind pregatite trei ambalari: doza 250ml si PET 1l si 500ml.

 

Foto: Nestea 

 

Va recomandam sa cititi si:

Punct final in colaborarea dintre Nestlé si Coca Cola. Va disparea brandul Nestea de pe piata romaneasca? - 08/01/2018

 

 

 


Toate actualitatile