English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Ne pregatim de sarbatoare sau cum poti face bani din vanzarea simbolurilor nationale

21/11/2018 08:42

Dupa ce a reusit sa castige la un scor de maidan, administrandu-i eternului rival o lectie despre branduri private, marketingul Rewe Romania isi da cu stangul in dreptul, anuntandu-ne ca se pregateste de sarbatoare! Cum nu stim ca de Ziua Nationala sa iesi pe strada cu cornite de ren nu este exclus sa vorbim de sarbatori diferite.

 

In tabara adversa, cele doua divizii ale Grupului Schwarz, in spatele declaratiilor goale de continut despre valori nationale si mandria lor de a fi alaturi de romani, ne demonstreaza odata in plus ca stiu sa faca bani absolut din orice. Chiar si din comercializarea simbolurilor nationale. In absenta egalizarii preturilor de vanzare pe articole identice, situatie mai rar intalnita la actiunile promotionale derulate in paralel de Kaufland si Lidl, diferentele afisate scot in evidenta nu doar marja enorma care se afla in spatele acestor articole ci si lipsa de scrupule a celor doi retaileri.

Asadar, daca doriti sa cumparati un steag auto, 20x30cm si sa mai faceti si economii, incercati la Kaufland. Daca aveti insa nevoie de steagul Romaniei, mergeti direct la Lidl. Veti gasi un steag mai mare (90x135cm fata de 70x120cm la Kaufland) si, surpriza?, mai ieftin cu doi lei.

 

 


Toate actualitatile