English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Napolact renunta la angajamentul de calitate pentru telemeaua Huedin

15/07/2020 08:21

„Noi stim sa o facem numai asa cum se cuvine – punand 8 l de lapte din inima Ardealului la fiecare kilogram de telemea.”

Declaratia de mai sus aparea pana mai ieri pe ambalajul unui produs din portofoliul Napolact si echivala cu un adevarat angajament de calitate fata de proprii consumatori. Practic, compania producatoare nu numai ca se angaja sa isi respecte standardul dar transmitea si un mesaj subliminal menit sa contribuie la educarea consumatorilor: vedeti voi romani, o telemea adevarata se face din minim 8 l de lapte la kilogram. Vreti un produs adevarat, de calitate, atunci nu mai cedati in fata preturilor mici. Pentru ca in spatele unui pret mic se ascunde invariabil un produs de o calitate indoielnica.

 

Ei bine, mesajul Napolact, unic pana mai ieri in lumea branzeturilor romanesti, este istorie. Telemeaua Huedin are acum un ambalaj nou, evident, fara ca pe acesta sa mai apara si declaratia producatorului. A suparat oare pe cineva din bransa declaratia Napolact sau prea multa transparenta stricta? Cert este ca prin eliminarea textului respectiv, compania producatoare este dezlegata – la modul figurat vorbind – de orice angajament de calitate fata de propriul consumator. Inclusiv fata de cei care, in timp, au devenit clienti fideli pentru telemeaua de Huedin. Din acest moment, orice derapaj de la standard este posibil.

 

Nota brandprivat.ro – Este inutil sa mai precizam ca in noul ambalaj, telemeaua Huedin produsa de Napolact are si alte valori nutritionale. Creste numarul de calorii, creste procentul de grasimi si cel de acizi grasi saturati, scade procentul de proteine la suta de grame produs dar scade si procentul de sare.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Cum sunt cantarite produsele Napolact? - 16/03/2015

 

 


Toate actualitatile