English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mos Craciun a dat iama prin raionul de condimente de la Auchan

27/12/2018 16:23

Hotarat lucru, Mos Craciun i-a prins pe picior gresit pe angajatii hyperului Auchan Vivo Constanta, trecerea venerabilului batranel prin raionul cu condimente lasand rafturile aproape goale. Imaginile, surprinse in cursul zilei de joi, 20 decembrie, lasa sa se intrevada o situatie greu de imaginat pentru un hypermarket cu pretentii.

 

 

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu practicile marilor magazine, precizam ca situatia de la Auchan se datoreaza aproape in exclusivitate unei probleme interne. Sansa ca un hyper sa ramana cu rafturile aproape goale la condimente este extrem de mica. Produsele sunt ieftine iar asigurarea unor stocuri nu implica imobilizari financiare mari. Pe de alta parte, expirarea produselor la raft este exclusa. In plus, categoria este sustinuta de branduri puternice, concurenta aici fiind acerba. Este suficient un telefon si marfa apare la poarta ca scoasa din palaria unui magician. Companiile furnizoare abia asteapta sa vanda. Ciudat este ca in out-of-stock se regasesc si multe din ambalarile (pardon, brandurile) Auchan. Chiar daca aici, din dorinta reducerii costurilor de productie, buyerii Auchan au optat pentru un design unic, condimentele sunt condimente iar lumea cumpara. Sa nu vrea oare Auchan sa faca bani sau problema este mult mai complicata, rezolvarea fiind undeva la varful piramidei?

 

Nota brandprivat.ro – Observati modul in care angajatii (sau merchendiserii companiilor furnizoare?) au incercat sa cosmetizeze imaginea raionului, multe dintre produse avand doar fete la raft.

 


Toate actualitatile