English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Minunea de la Vaslui. Vascar a descoperit reteta pateului cu vitamine         

01/10/2019 12:23

Bogat in Fe si vitaminele A, B12. La prima vedere, mesajul imprimat de producatorul Vascar pe retetele sale de pateuri dezvoltate ca parte din linia Moldova in bucate poate fi o incercare clara de diferentiere. Avem 45% ficat, la fel cu concurenta? Avem! Si atunci, cu ce element de noutate ar putea veni un producator in fata clientilor sai fideli? Pentru un om de marketing, vitaminele par asadar sa fie alegerea optima intr-o Romanie avida dupa vitamine si proteine. Si in acelasi timp, extrem de ignoranta.

Trecand insa peste aceasta poate prea lunga introducere, am incercat sa aflam cum si mai ales de unde a aparut aceasta bogatie de vitamine intr-o reteta de pate de pui pana mai ieri banala. Si de ce sunt atatea vitamine doar in pateurile Vascar? Mister total. Micutul ambalaj nu contine informatii suplimentare la fel cum nu contine (in ciuda prevederilor stipulate expres prin lege!) nici tabelul valorilor nutritionale. Si totusi, desi exista o incalcare clara a legii, produsele sunt listate in retailul modern. Complicitate sau ignoranta din partea buyerilor? Si una si alta.

Revenind insa la pateul cel bogat in vitamine, mai adaugam un detaliu picant gasit la pateul de pui. Pe ambalaj este trecuta urmatoarea mentiune: carnea si organele au origine U.E. Care carne? La rubrica ingrediente apar: „ficat de pui (45%), grasime pui, ulei vegetal de floarea soarelui, apa, amidon din porumb, condimente, sare, zahar, conservant (nitrit de sodiu)”. Asadar, care carne? Ficatul intelegem ca intra la organe dar grasimea de pui? Sa fie oare aceasta mult ravnita carne la care face referire producatorul?

 

Nota brandprivat.ro – Pe ambalajul produsului, informatiile sunt imprimate cu caractere mici, greu de deslusit pentru persoanele in varsta. Chiar si pentru cei care poarta ochelari, lectura este dificila. Un detaliu la care cei de la Vascar mai au de lucrat.

 

 

 


Toate actualitatile