English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Milka renunta temporar la celebra vacuta mov

02/12/2019 08:42

Zilele celebrei vacute mov sunt numarate. In locul ei, pe ambalajul ciocolatelor Milka vor aparea vacute reale, intr-o editie limitata ce va fi lansata in Germania in prima parte a anului viiitor. Cel putin aceasta este informatia oferita de presa germana. Campania de marketing este invaluita insa in secret. Compania Mondelez nu a oferit detalii iar putinele informatii care exista in piata sunt contradictorii. Pe internet se vorbeste deja despre cinci* vacute dar cifra nu este batuta in cuie.

La sute de kilometri distanta, pe malurile Dambovitei, lucrurile sunt si mai complicate. Editia limitata pe care presa germana o anunta pentru luna ianuarie 2020 este deja in magazinele romanesti. Surprizele insa nu se opresc aici. Cele cinci sortimente de ciocolata Milka au in premiera ambalaje personalizate integral NUMAI pentru piata romaneasca. Sa aiba oare Romania prioritate inaintea Germaniei? Greu de crezut. Posibil sa ne aflam in fata unor teste dezvoltate punctual pentru mai multe tari. Argumente pentru acest scenariu ar fi cel putin doua: (1) vacuta Katja nu a ajuns in Romania. In locul ei o avem pe Arianne, prezenta pe ambalajul ciocolatei Milka cu alune intregi. (2) Retetele sunt si ele diferite. Pentru Romania, Lola este imaginea ciocolatei cu biscuiti Oreo in timp ce in Germania ea apare pe ambalajul ciocolatei cu lapte. Marisa promoveaza la noi ciocolata cu crema cu gust de capsune in timp ce in Germania este imaginea ciocolatei noisette. Si un ultim detaliu: in Romania, editia limitata beneficiaza deja de teatralizare in magazine dar si, surpriza! de sustinere outdoor.

 

Nota brandprivat.ro – In editia germana, cele cinci vacute se numesc Gerda (ciocolata cu lapte), Katja (happy cows), Lola (ciocolata cu lapte, aerata), Marisa (ciocolata noisette) si Moocha (ciocolata cu alune intregi). In varianta romaneasca avem: Arianne (ciocolata cu alune), Gerda (lapte alpin), Lola (ciocolata cu biscuiti Oreo), Marisa (ciocolata cu crema cu gust de capsune) si Moocha (ciocolata cu alune intregi).

 


Toate actualitatile