English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mezeluri din carne provenita de la animale crescute fara antibiotice         

17/12/2019 14:03

„...folosim doar carne de porc provenita de la animale hranite echilibrat, din punct de vedere nutritional, atent ingrijite si crescute inca de la nastere 100% fara antibiotice. Carnea folosita provine din ferme certificate in cresterea porcilor 100% fara tratament cu antibiotice. Pentru noi, in calitate de companie de familie, lansarea acestor produse reprezinta o cauza de suflet”.

Garantiile oferite de compania germana H&E Reinert pentru linia sa de mezeluri Herzens SACHE fac parte dintr-un trend care castiga tot mai mult teren in tarile din vestul Europei. Evident, diferenta de calitate se regaseste in pret dar ce mai conteaza cativa lei in plus atunci cand vrei sa mananci sanatos.

Gratie subsidiarei romane, cateva dintre articolele incluse in linia de mezeluri Herzens SACHE pot fi gasite in reteaua Selgros. Prezenta lor vine sa completeze o lista cu produse similare, toate provenite de la animale crescute 100% fara antibiotice. Este suficient sa mentionam ca printre putinele articole listate in Romania se afla si cateva produse lactate dezvoltate de centrala germana Kaufland sub brandul privat KClassic.

 

Nota brandprivat.ro – Produsul prezentat in imagine (Salam clasic, feliat) contine urmatoarele ingrediente: „Carne de porc, sare, dextroza, condimente, colorant concentrat din sfecla rosie, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), cultura starter. Poate contine urme de mustar.”   

 

 


Toate actualitatile