English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Metro redeschide depozitul de la Eforie Nord

11/06/2018 10:54

Gandit ca o solutie sezoniera, depozitul Metro din Eforie Nord vine in intampinarea revanzatorilor si operatorilor HoReCa din zona de sud a litoralului. Din start, oferta nu poate fi comparata cu cea a unui magazin Metro, sortimentatia aici fiind mult mai redusa, axata in principal pe brandurile private Metro sau pe varfurile de vanzari din principalele game de produse alimentare. Pe partea de non-food selectia retailerului s-a oprit in general la articolele necesare operatorilor din canalul HoReCa si la cateva produse din gamele de detergenti, solutii de curatat, papetarie sau articole de unica folosinta.

Anul acesta, redeschiderea depozitului Metro Eforie Nord vine intr-un context special, harta de retail a zonei fiind modificata de expansiunea lanturilor internationale. De cateva luni bune Penny Market Agigea functioneaza cu toate motoarele turate. La sud, deschiderea Lidl Tuzla a intrat in linie dreapta. Chiar daca este vorba despre discounteri, prezenta acestora in zona poate fi atractiva pentru unii dintre clientii Metro. Sa nu uitam ca vara si in special in varfurile din weekend, ambuteiajele din zona de sud a litoralului pot fi o piedica serioasa pentru toti cei ce incearca sa-si completeze rapid stocurile de marfa.

Presiunea pe Metro nu se opreste insa aici. Ne mai despart doar cateva zile pana la deschiderea magazinului Kaufland din Mamaia Nord. Si chiar daca si in cazul acestuia vorbim de o solutie sezoniera, cortul Kaufland poate deturna multi dintre clientii formatului cash&carry, taind in principal din cifra principalului magazin Metro din Constanta.

 

Nota brandprivat.ro - Situat in imediata vecinatate a magazinului Lidl, depozitul Metro Eforie Nord va functiona pana in data de 30 septembrie, dupa urmatorul program:

  • Luni – Sambata: 07,00 – 21,00;
  • Duminica: 07,00 – 16,00;

 

Va recomandam sa cititi si:

Metro redeschide la Eforie Nord (galerie foto)29/05/2017

Kaufland ajunge cu cortul pe plaja (galerie foto) - 04/05/2018

 

 

 


Toate actualitatile