English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Metro nu mai comunica date despre expansiunea LaDoiPasi

03/07/2017 11:46

Nimic nou pe frontul de vest! Cam asa s-ar putea traduce linistea care domneste de cateva luni bune la Metro Romania, retailerul sistand practic orice comunicare pe expansiunea francizei LaDoiPasi. Si nu ne referim aici la absenta comunicatelor de presa ci pur si simplu la evidentierea corecta si la timp a magazinelor pe site-ul francizei.

Potrivit regulilor instaurate chiar de Metro, periodic, pe site-ul LaDoiPasi erau trecute magazinele nou deschise, pentru fiecare noua locatie fiind evidentiata adresa exacta, informatia fiind insotita de cele mai multe ori si de fotografia magazinului. In paralel, magazinele care paraseau franciza erau radiate de pe site, astfel incat se putea sti oricand numarul exact al acestora. Ei bine, schimbarea la varf operata in managementul Metro Romania a adus si o schimbare de strategie, Metro incetand practic orice comunicare pe expansiunea francizei. Datele aflate acum pe site sunt aceleasi din decembrie 2016, fara ca in tot acest timp sa fi fost operate modificari la numarul de magazine.

 

Nota brandprivat.ro – O strategie similara a aparut si la Mega Image, retailerul belgian renuntand sa mai comunice date despre expansiunea sa, la scurt timp dupa ce a pierdut pozitia de lider in clasamentul numarului de megazine, in favoarea Profi Rom Food.

 

Va recomandam sa cititi si:

De ce tace Mega Image? - 08/06/2017

 


Toate actualitatile