English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mega Image retrage din magazine chiflele fara gluten sub brandul propriu Delhaize Bio

29/01/2021 18:15

Mega Image a retras de la vanzare articolul Chifle fara gluten pentru burger, 125g, sub brandul propriu Delhaize Bio.

Potrivit retailerului „Retragerea produsului de pe piata si rechemarea acestuia de la consumatori au fost declansate la solicitarea furnizorului, constatandu-se rezultate necorespunzatoare la analizarea produsului, acesta avand un nivel excesiv de reziduuri de pesticide pe semintele de susan.”

Cu alte cuvinte, „nici usturoi n-a mancat, nici...”. Interesant modul in care cei de la Mega Image paseaza intreaga raspundere asupra furnizorului. Fiind vorba de un produs sub un brand propriu al Grupului Ahold-Delhaize, sa fi uitat oare cei ce au intocmit anuntul de retragere ca responsabilitatea retailerului este cel putin la fel de mare cu cea a companiei producatoare? Cu atat mai mult cu cat vorbim si de un produs Bio. Si mai un detaliu care confirma inca odata, birocratia romaneasca instaurata in cadrul centralei Mega Image dar si totala lipsa de respect fata de consumator. Ei bine, desi este vorba de un produs sub brand propriu, produs care, atentie!, este comercializat doar in reteaua Mega Image, clientii care mai pastreaza produsul prin cine stie ce dulap, nu-l pot returna decat doar la magazinul de la care l-au cumparat si, din nou mare atentie! numai cu bonul fiscal care sa le confirme achizitia.

 

In final, le adresam o intrebare managerilor Mega Image: cum procedam daca am cumparat produsul online de pe site-ul companiei si ne-a fost livrat direct la usa casei? Lansam o noua comanda, rugandu-i pe cei care fac livrarea sa ne ia inapoi si produsul sau il trimitem pachet, pe cheltuiala cui?, la sediul central Mega Image in atentia managerului general?


 

Alerta de retragere emisa de Mega Image vizeaza produsul:

Delhaize Bio Chifle fara gluten pentru burger, 125g

Termen de valabilitate: 27.01.2021; 03.02.2021; 10.02.2021; 17.02.2021; 01.03.2021; 07.03.202; 21.03.21; 28.03.202; 12.04.2021.

 


Toate actualitatile