English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mega Image prins pe picior gresit de deschiderea Profi City Serban Voda

07/08/2017 11:27

Profi revine in capitala si deschide in zona Budapesta, din sectorul 4. Captivati de cantecul unui trubadur, surprins ca cineva a mai ajuns la 600 de magazine dupa Mic.ro si LaDoiPasi, aproape ca nu am observat mutarea celor de la Profi. Evenimentul, consumat la final de iulie, reprezinta o lovitura directa data rivalilor de la Mega Image. De luni bune, magazinul fanion al belgienilor, aflat la parterul unui bloc cu bulina rosie, este inchis. In definitiv, in cazul unui eventual cutremur devastator, este mai important sa protejezi brandurile private Mega Image decat vietile oamenilor din respectivul bloc.

 

Profi revine asadar in sectorul 4, acolo unde pe vremuri retailerul facea legea intr-o colaborare suspecta cu celebrul Piedone, declarat oficial printr-un comunicat de presa „Primar Profi”.

 

Noua administratie de sector se pare ca nu a inteles prea bine titlul acordat fostului edil, sanctionand drastic in primavara acestui an abaterile gasite in magazinele Profi cu o amenda record de 240.000 lei. Noi! La cateva luni de la respectivul control, partile se pare ca s-au impacat mai ales ca spatiul ales de Profi este chiar langa sediul Directiei de taxe si impozite din primaria sectorului 4. Si zid in zid cu un magazin Shop&Go, singurul ramas in zona sa tina sus steagul Mega Image.  

 

Lucrarile la magazinul Profi s-au desfasurat intr-un ritm alert, totul fiind gata in doar cateva saptamani. Spatiul, nefolosit de ani buni, are acum o cu totul alta imagine, inclusiv o a doua intrare. De ce a fost nevoie de aceasta? Simplu! Usa de acces este la cativa metri de Shop&Go-ul celor de la Mega. O mutare prin care Profi impusca mai multi iepuri, lovind nu doar in concurenta ci atragand si clienti noi, din randul angajatilor respectivei directii de taxe plus elevi de la scoala nr. 74, aflata chiar peste drum.

 

Revenind la amenda record de 240.000 lei incasata de Profi de la reprezentantii primariei sectorului 4, Cristian Zarescu, consilierul primarului sectorului 4 motiva respectiva decizie, astfel:

„In urma unui control efectuat chiar de catre primar, primarul sectorului 4 a vazut in fata unui magazin (n.a. – Profi) o mizerie de nedescris. In aceste conditii au fost comandate controale la toate cele sase unitati pe care le detine acest lant (n.a. – in sectorul 4)”.

Ca Profi si-a rezolvat sau nu mizeria din fata magazinelor, este treaba primariei sectorului 4 sa verifice. Cert este ca noua unitate vine cu o abordare interesanta, descarcarea si receptia marfii fiind efectuata direct pe trotuar, retailerul avand alocat pentru aceasta si un motostivuitor, parcat pe domeniul public.

 

 

 

Va recomandam sa cititi si:

COMUNICAT DE PRESA: PRIMARUL PIEDONE, DECLARAT PRIMAR PROFI - 31/10/2013

 

 

 


Toate actualitatile