English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mega Image, intr-un pictorial de blogger

09/07/2018 07:21

Moda pictorialelor pare sa castige teren in randul lanturilor internationale de retail, promovarea prin ochii bloggerilor fiind o metoda nu doar ieftina ci si eficienta. Dupa ce Lidl si-a deschis portile magazinelor sale in fata unei admiratoare cazuta pe spate la vederea produselor Camara Noastra, a venit randul celor de la Mega Image sa-si caute succesul cu ajutorul bloggerilor. Si bineinteles sa incerce sa isi atraga astfel noi clienti.

 

Deschiderea primului magazin timisorean, a prilejuit retailerului belgiano-olandez o intalnire cu bloggerii din orasul de pe Bega. Gratie unui filmulet postat pe internet „fara sonor” dar totusi extrem de sonor (min. 3:08), am aflat si ce li s-a povestit scriitorilor de ocazie, stransi cu noaptea in cap la deschiderea magazinului. Iar rezultatele acestui tur ghidat nu au intarziat sa apara. Asa am avut posibilitatea sa vedem live doua mostre de lay-out, unice am spune in universul romanesc de retail, cu capat de raft pe detergenti plasat chiar langa vitrina frigorifica cu produse BIO (min. 5:02) sau de standul cu produse Ethos, plasat si el, strategic, chiar langa vitrina de lactate (min. 5:16).

 

Foto: captura video Rox Sarafolean

Despre Teodora, bloggerita care s-a trezit cu noaptea-n cap nerabdatoare sa nu rateze prima ei intalnire cu cei de la Mega Image si nasturelul ei buclucas, deschis subit chiar in fata vitrinei cu produse lactate, am scris deja.

 

Foto: Teodora Mateoc

Credeam atunci ca decenta timisorenilor are o limita. Ne-am inselat. Iar dovada a venit tot de la un blogger de ocazie. Intr-un pictorial ce se vrea de senzatie, tanara admiratoare de fashion, ne-a prezentat magazinul Mega Image din Timisoara, punctand cu atentie toate detaliile importante. Sau nu...

Va lasam asadar sa savurati in liniste cateva dintre fotografiile menite sa promoveze imaginea Mega Image in Banat.

 

Nota brandprivat.ro – Intregul material poate fi citit aici:

CE MA MEGA INSPIRA SA CREEZ

 

 

Brandul privat Gusturi romanesti intr-o abordare unica...

Foto: Amalia Gaita

 

 


Toate actualitatile