English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mega Image cu promotia, Lidl cu incasarile

07/06/2018 16:23

O interesanta promotie pe produsele Havana Club se afla in plina desfasurare in magazinele* Mega Image. Mecanismul este simplu, clientii care cumpara produse Havana Club pot castiga 10 invitatii duble la Festivalul Electric Castle. Care festival este sponsorizat de Lidl, germanii pregatind si pentru editia din acest an o adevarata demonstratie de forta. In promotie intra patru variante de rom Havana Club, preturile lor osciland intre 62,00 lei si 200,00 lei. Cu alte cuvinte, cu doar 62,00 lei puteti castiga o invitatie dubla, la un eveniment organizat de Lidl. Unde bineinteles, in cele trei zile de festival, veti cheltui mai mult decat ati dat pe biata sticla de Havana Club. Iar banii vor intra direct in conturile Lidl.

Concluzia? 10 fericiti clienti Mega Image, insotiti de prietene sau consoarte, pot deveni intr-un viitor apropiat clientii concurentei. Trimisi la aceasta chiar de marketingul Mega Image. Pai cum sa nu fii surprins cand vezi atata armonie intre retaileri?

 

Nota brandprivat.ro - Campania este organizata si se desfasoara in magazinele online http://www.mega-image.ro si http ://www. emag.rolsupermarket.

 


Toate actualitatile