English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mega Image a deschis in Mamaia

18/08/2017 14:53

Fostul club de manele din Mamaia a devenit din aceasta dimineata un punct pe harta retailului romanesc. Localul, celebru in lumea mondena, a gazduit in urma cu ani si prima nunta a regelului fotbalului.

Transformarea spatiului in supermarket nu a fost usoara, primaria Constanta solicitand avize suplimentare. In final, dupa mai bine de un an, belgienii au reusit sa depuna documentatia necesara si sa finalizeze investitia. Potrivit planului, Mega Image a renovat complet locatia, optand pentru un supermarket pe doua nivele, cu o suprafata de vanzare de 894m² la parter si birouri si anexe la etaj. Va fi un magazin verde – din nou premiera pentru retailer – cu 540m² gazon si plante perene pe acoperis plus 255m² fatada verde. La acestea se vor adauga o parcare cu dale inierbate plus alti 80m² spatiu verde. Deocamdata, la parcarea cu dale inierbate se lucreaza, la fel si la acoperis.

 

Deschiderea din aceasta dimineata a lasat sa se intrevada cate putin din strategia retailerului, Mamaia fiind din start o provocare. Intr-o zona a statiunii care se incapataneaza an de an sa detina cea mai mare cota din vanzarea nationala a bauturilor scumpe, comunicarea cu accent pe preturile mici surprinde. Mega Image iese insa la atac cu oferte ce schimba regulile comertului local. Daca un pret de 2,99 lei la kilogramul de banane pare sa nu mai surprinda pe nimeni, o oferta de 0,79 lei cu un mecanism de 1+1 la franzela alba este ceva atipic, contrastand cu preturile din zona.

Supermarketul Mega Image Mamaia este amplasat pe bulevardul Mamaia, in incinta complexului restaurant Miorita, functionand cu program non-stop.

 

 

Nota brandprivat.ro – De cateva luni bune Mega Image a renuntat sa mai comunice deschiderile de magazine, instituind o tacere totala in relatia cu presa.

 

Va recomandam sa cititi si:

Perla litoralului romanesc sub asediul lanturilor internationale - 30/03/2017 – articol rezervat abonatilor brandprivat.ro

De ce tace Mega Image? - 08/06/2017

 


Toate actualitatile