English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Mega Image Concept Store Cobalcescu (galerie foto)

05/02/2018 16:23

Formatul Concept Store ajunge la sase unitati dintre care cinci in capitala. Deschis in ultima zi a lunii ianuarie, Concept Store Cobalcescu poate fi considerat alaturi de supermarketul Mega Image Buzau una dintre promisiunile neonorate ale retailerului belgian pentru anul 2017. Programata initial pentru a doua jumatate a anului trecut, deschiderea magazinului a fost amanata fara ca Mega Image sa ofere detalii suplimentare. Nu este insa exclus ca intarzierea sa fi fost legata de avizarea unor detalii arhitecturale.

 

Concept Store Cobalcescu este amplasat in zona Gradinii Cismigiu, intr-o cladire ce a gazduit fostul Garaj Mihaescu. O cladire S+P+4E, reprezentativa pentru stilul art deco din perioada interbelica a carei transformare in supermarket a impus solutii aparte. Situat pe o strada ingusta, cu sens unic, imobilul are doar cateva locuri de parcare in fata, mult sub nevoile unui supermarket modern.

Problema a fost rezolvata insa elegant, parterul si etajul 1 fiind transformate in parcare acoperita. La care, in premiera pentru retailul romanesc, avem si un serviciu valet parking, masinile fiind preluate de personalul special angajat. Totul pentru o mai mare economie de timp. Accesul in magazin se face cu liftul, direct prin etajul 3. Traseul continua apoi spre etajul 2, unde sunt amplasate casele de marcat. Practic, din cei peste 6.000m² ai cladirii, etajele 2 si 3 sunt ocupate de noul Concept Store.

Centrul de greutate este la etajul 3. Aici sunt implementate conceptele speciale marca Mega Image: Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Romanesti dar si cel mai recent concept - Fromagerie – cu o diversitate de branzeturi vrac din regiuni faimoase pentru traditia lor in prepararea branzeturilor.

Doua scari rulante faciliteaza accesul spre etajul 2. Lay-out-ul acestuia contrasteaza insa vizibil cu eleganta etajului superior. Un supermarket obsnuit, implementat intr-o imensa hala ce pare neterminata, cu finisaje de mantuiala.

Din pacate, etajul nu poate fi ocolit, aici fiind plasate casele de marcat. Iesirea se face tot cu liftul, fie spre cele doua nivele ale parcarii, fie direct in strada.

Iesirea din parcare seamana cu o trezire brutala la realitatea cotidiana, traseul fiind prin curtea imobilului din strada Berzei, nr. 18, chiar pe langa doua toalete ecologice.

 

Nota brandprivat.ro – Dupa ce au fost depasiti la numarul de magazine de Profi, belgienii aclimatizati pe malurile Dambovitei au renuntat sa mai comunice date despre deschiderile (sau inchiderile) lor de magazine. Aceeasi liniste totala este si pe site-ul Mega Image acolo unde lista magazinelor nu a mai fost actualizata de luni bune, intr-o totala lipsa de respect fata de clienti.

 

 


Toate actualitatile