English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Maxima zilei: „In traditia romaneasca, Cocosul este stapanul ograzii, este cel ce a adus bunastarea in batatura. Este simbolul prosperitatii”.  

18/11/2020 13:52

Maglavitul s-a mutat in aceasta dimineata in centrul comercial Vitantis. Fostul spatiu Carrefour renaste timid, gratie unui intreprinzator ploiestean care si-a propus sa reseteze comertul bucurestean. Daca va reusi sau nu, ramane de vazut. Cert este ca cei sase ani de prezenta in prima linie cu un magazin ploiestean pot fi o baza de pornire atunci cand vorbim despre experienta si cunoasterea pietei. Capitala insa nu este Ploiesti. Strategiile difera ca de la cer la pamant, multe nationale aplicand pentru Bucuresti o politica aparte, usor protectionista fata de greii retailului modern. Jocurile de culise si sumele mari aflate in joc fac ca provocarile sa fie enorme. De altfel o prima reactie am vazut in aceasta dimineata, parcarea din Vitantis fiind plina cu masini de firma. Directori de vanzari, reprezentanti regionali sau locali, dar si buyeri aflati intamplator in zona, se calcau pe bombeu printre plasarile pline cu marfa. Reactiile lor la vederea preturilor de raft spuneau multe. Figuri triste si ingrijorate, alaturi de oameni zambitori, bucurosi ca si-au asigurat un loc in magazin pentru produsele lor. Sunt insa primele reactii, venite direct din iarba. Daca pentru micii comercianti locali, prezenta supermarketului La Cocos Vitantis poate fi mai mult decat un balon de oxigen, buyerii internationali se uita atent la preturi, ingrijorati de impactul pe care acestea il pot avea asupra profitabilitatii. Si cum deschiderea din aceasta dimineata vine intr-un moment in care negocierile pentru 2021 sunt inca in derulare, ne putem astepta la reactii dintre cele mai diverse.

 

Convinsi ca in urmatoarele luni vom asista la o schimbare radicala pe cea mai importanta piata de retail a tarii, salutam deschiderea acestui prim magazin bucurestean, La Cocos Vitantis.

 

Nota brandprivat.ro - *Afirmatia din titlu este extrasa din anuntul facut de companie cu prilejul deschiderii supermarketului La Cocos Vitantis.

 

 

Abonatii brandprivat.ro pot gasi mai multe informatii despre deschiderea La Cocos Vitantis in articolele urmatoare:

Capitala, o ecuatie prea complicata pentru fostul numar doi mondial - 20/02/2019

David vs. Goliath. Retailerul local care se incapataneaza sa rescrie harta comertului bucurestean - 03/11/2020

Galceava intre pasari... - 05/11/2020

 

 


Toate actualitatile