English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Majorare de pret pentru linia de siropuri din fructe sub brandul KClassic

14/01/2020 10:49

Revenite la raft la inceputul lunii decembrie dupa o absenta de cateva luni, siropurile KClassic au atras din start atentia prin noul lor design. In spatele acestei schimbari la fata, linia a cunoscut si o usoara modificare, varianta pe baza de zmeura fiind inlocuita cu un mix de mere si zmeura. Listarea produselor s-a facut la 7,99 lei pentru ca ulterior, la nici doua saptamani sa avem deja o o prima majorare, pretul sarind brusc la 9,79 lei acolo unde a ramas si astazi.

 

In paralel, Carrefour a procedat la o reducere de pret pentru siropurile din fructe preluate din sortimentatia franceza sub brandul sau mainstream. Astfel, pretul lor scade de la 12,30 lei/flacon 750ml la 7,99 lei. In cazul acestora, reducerea de pret poate anticipa o posibila delistare. Categoria siropurilor din fructe este in acest moment completa la Carrefour, francezii avand dezvoltate aici 3 linii distincte, toate cu producatori romani, sub brandurile Carrefour, Carrefour BIO si Drag de Romania.

 

Siropurile KClassic sunt doar unul dintre multele produse care si-au modificat pretul in pragul Sarbatorilor de iarna. Strategia, tot mai des intalnita la lanturile internationale de retail, nu are nicio legatura cu principiul fundamental care guverneaza orice economie de piata ci tine strict de exploatarea celui mai important moment al anului.

 

Va recomandam sa cititi si:

Premiera romaneasca in categoria siropurilor din fructe - 19/12/2019

 

 

 

 


Toate actualitatile