English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Magiunul de Topoloveni ajunge in Lidl. Doamna Merkel mai poate sa astepte...

10/06/2020 13:52

„Für mich ist es jetzt völlig klar, dass ich alle meine Geschäfte hier auf lokaler Ebene mit Rumänen mache. Alles was möglich ist, beziehe ich von hier. Das ist meine Art von Patriotismus!“*

Au trecut aproape cinci ani de la ancheta televiziunii germane DasErste asupra afacerilor Lidl din Romania. Scandalul iscat atunci de proprietarea maginului de Topoloveni a cazut in uitare. In definitiv, daca te listezi in Lidl nu inseamna ca nu mai esti patriot. Asa ca Doamna Merkel mai poate sa astepte...

 

Magiunul de Topoloveni, brandul care a spart gheata cu prima certificare europeana I.G.P. este prezent in aceasta saptamana in Lidl. Nu, nu este vorba de o listare permanenta ci de o actiune de tip in-out, de genul celor atat de iubite de corporatistii lipsiti de strategie si avizi de cifra. Conteaza mai putin daca mai exista sau nu strategie sau daca pur si simplu asistam la o actiune punctuala de lichidare a unor stocuri in dorinta obtinerii unor lichiditati pe moment. Cert este ca proprietarea magiunului de Topoloveni a ingropat securea razboiului aruncand probabil la cos scrisoarea destinata Doamnei Merkel.

Magiunul de Topoloveni poate fi cumparat in aceasta saptamana din magazinele Lidl la pretul de 14,99 lei, actiunea fiind, evident, in limita stocului. In paralel, pentru ca nu-i asa?, in retail nu exista coincidente, acelasi borcanel de magiun a intrat subit in promotie Kaufland, pretul avand aplicata o reducere de 7 procente.

 

*"Pentru mine este acum absolut clar ca fac tot afacerea mea aici, la nivel local cu romanii. Totul este posibil, ma refer aici. Asta e genul meu de patriotism!" - Bibiana Stanciulov, producatorul Magiunului de Topoloveni.

Intreagul reportaj difuzat de televiziunea germana DasErste in cadrul emisiunii Monitor din data de 13 august 2015 poate fi ascultat si lecturat (aici).

 

Va recomandam sa cititi si:

Balada Magiunului de Topoloveni - 27/07/2012 

Magiunul de prune revine in centrul atentiei. Va mai amintiti de brandul Sympathica? - 20/01/2014 

 

 


Toate actualitatile