English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Locuitorii din Voluntari au luat cu asalt noua statie de incarcare pentru masinile electrice

07/05/2020 08:21

Peste o suta de locuitori din Voluntari au luat cu asalt in aceasta dimineata noua statie de incarcare pentru automobile electrice situata pe strada Emil Racovita, chiar la baza A3. Inspirati, proprietarii statiei s-au gandit sa dea un plus de valoare locatiei si au construit in parcarea acesteia si un magazin alimentar. Vii sa-ti incarci bateria masinii si, in acelasi timp iti faci si cumparaturile. Simplu, elegant si eficient.  

Cum la ora anuntata, statia de incarcare nu era functionala, localnicii veniti cu noaptea-n cap pentru un sac de curent ieftin, si-au inecat amarul intr-o scurta sesiune de cumparaturi. Unul dintre cei aflati la coada ne-a declarat in exclusivitate, sub protectia anonimatului: „Ii felicit pe proprietarii statiei. Abia acum inteleg ce inseamna hastagul #acasasuntembine. Incarc bateria si fac cumparaturi in siguranta. Nu mai e nevoie sa merg un kilometru, pana la primul magazin, in Pipera. Am totul, chiar langa casa.

 

Nota brandprivat.ro – Daca, in plina perioada de izolare, deschiderea unui aparent banal magazin atrage atatia oameni, oare cum au reactionat locuitorii din Moreni la deschiderea primului hyper din orasul lor, in urma cu doar o saptamana?

 

 


Toate actualitatile