English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lidl va astepta sa-i umflati profitul, intr-o noua editie a Saptamanii Americane

14/10/2018 19:32

Luni, 15 octombrie, Saptamana Americana revine la Lidl. Romanii au asadar o noua sansa sa ingrase contul de profit al retailerului, platind pentru produse mai mult decat costa ele in realitate. Atractia pentru tot ce pare sa vina de peste ocean este taxata subtil de retailer, preturile din Romania fiind mult peste cele practicate in tari precum Polonia. Ce mai conteaza ca marea majoritate a produselor nu au origini americane ci provin din tarile est europene sau chiar din tara de origine a retailerului. La romani merge orice, asa ca de ce sa-i acuzam pe cei de la Lidl ca pun marja cat sa mai construiasca doua sau trei magazine.

Si ca sa va convingeti ce v-a pregatit Lidl, va prezentam alaturat cateva dintre produsele din Saptamana Americana, dezvoltate sub brandul umbrela Mcennedy. Am ales o comparatie cu Polonia pentru simplul motiv ca valutele sunt aproximativ egale, sugerandu-va sa mergeti pe o paritate de unu la unu. Asadar un leu = un zlot. Vedeti diferentele?

 

Va recomandam sa cititi si:

Polonezu', Lidl si Camemberu’ - 12/10/2015

Saptamana Iberica, o actiune menita sa ingroase profitul Lidl. Preturile din Romania raman in continuare peste cele din Polonia - 01/05/2017

 

 


Toate actualitatile