English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lidl retrage conservele de calamar sub brandul privat Sol&Mar

01/11/2017 20:42

Producatorul spaniol Conservas Selectas de Galicia S.L. recheama la ora actuala produsul „Sol&Mar Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, 3x80g“ sorturile „cu aroma naturala de usturoi“ si „cu aroma naturala de ardei gras“, cu data de valabilitate 31.12.2023. Nu este exclus ca in produsul respectiv sa existe cristale de sare care apar in mod natural si care pot fi confundate de clienti cu parti mici de sticla. Aceste forme cristaline sunt asa-numitele cristale de struvit, care se pot forma in procesul de fabricatie al conservelor de peste din produsul pescaresc si apa de mare inerenta. Atunci cand clientii musca intr-un mod defavorabil din aceste cristale, nu pot fi excluse raniri ale cavitatii bucale. Avand in vedere potentialul pericol de ranire, clientii trebuie sa aiba in vedere neaparat rechemarea si sa nu consume produsul.

Sorturile in cauza „cu aroma naturala de usturoi“ si „cu aroma naturala de ardei gras“ ale produsului „Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, Sol & Mar, 3x80g“ cu data de valabilitate minima 31.12.2023 ale producatorului Conservas Selectas de Galicia S.L. s-au vandut la Lidl Romania. Din considerente de protectie a consumatorului consecventa, Lidl Romania a reactionat imediat si a rechemat produsul respectiv de la vanzare. Produsul poate fi returnat in toate magazinele Lidl. Pretul de achizitie va fi desigur restituit, chiar si fara prezentarea bonului de casa.

Sorturile afectate sunt exclusiv cele „cu aroma naturala de usturoi“ si „cu aroma naturala de ardei gras“ ale produsului „Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, Sol & Mar, 3x80g“ cu data de valabilitate 31.12.2023 ale producatorului Conservas Selectas de Galicia S.L. Alte produse vandute la Lidl Romania, in particular produse ale producatorului Conservas Selectas de Galicia S.L., nu sunt afectate de rechemare.

Producatorul Conservas Selectas de Galicia S.L. isi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs.

 

Nota brandprivat.ro – Cele doua tipuri de conserve „Sol&Mar Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, cu aroma naturala de usturoi, 3x80g”, si „Sol&Mar Bucati de calamar Humboldt in ulei de floarea soarelui, cu aroma naturala de ardei gras, 3x80g“, au fost comercializate de Lidl Romania in cadrul Saptamanii iberice derulate in intervalul 31.07.2017 – 06.08.2017.


Toate actualitatile