English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lidl listeaza un lapte UHT semidegresat fara lactoza sub brandul Milbona

08/10/2013 15:12

Dupa un prim test ca articol in-out, laptele UHT semidegresat fara lactoza sub brandul Milbona revine in sortimentatia Lidl. De data aceasta insa ca un articol permanent. Un produs cu o mare valoare adaugata, data nu doar de ambalarea sa in carton certificat FSC ci si de reteta sa. Laptele fara lactoza se adreseaza in special unei categorii restranse de consumatori, ceea ce face ca el sa fie asimilat unui produs de nisa. Decizia unui discounter de a lista un astfel de articol poate parea surprinzatoare, avand in vedere limitarea sa sortimentala. Este insa un mod extrem de eficient de-ati construi o imagine unica in piata, diferentiindu-te astfel de concurenta.

In mod normal o astfel de mutare ne-am astepta sa o intalnim la un operator de hypermarket, menit prin definitie sa acopere o oferta sortimentala cat mai diversa. Ei bine produse exista, doar ca ele sunt importuri, sub branduri de producator. Nici vorba de branduri private. Singura exceptie o constituie Kaufland, cel care dealtfel a si deschis categoria in urma cu cateva luni printr-o intreaga linie dedicata (aici). De la momentul respectiv insa nicio reactie. Lidl devine astfel al doilea retailer care dezvolta un articol brand privat pe laptele fara lactoza.

 

Nota brandprivat.ro - Milbona Lapte UHT semidegresat fara lactoza 1l este produs in Germania din lapte de vaca ultrapasteurizat si are un continut de 1.5% grasime.

 

Va recomandam sa cititi si:

Oferta Kaufland: produse fara lactoza - 23.11.2012


Toate actualitatile