English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lidl isi securizeaza zona de sud a capitalei printr-o noua deschidere

20/07/2017 21:37

Constructie ridicata de la zero pe un teren cumparat, parcare proprie, statie de autobuz dotata cu mobilier urban si personalizata cu insemnele Lidl. Asa arata viitorul magazin Lidl din bulevardul Metalurgiei, programat sa isi deschida portile in dimineata zilei de joi, 27 iulie. Noua locatie este la mica distanta de alte doua magazine Lidl, amplasate ambele pe strada Turnu Magurele si aproape gard in gard cu Carrefour Berceni si Selgros. Si pentru ca peisajul sa fie complet, la capatul bulevardului Metalurgiei se afla o puternica zona comerciala in care coabiteaza bannerele Metro, Auchan si Jumbo. Avem asadar o premiera pentru Lidl, amplasarea celor trei magazine, la mica distanta, confirma odata in plus importanta pe care retailerul german o acorda zonei de sud a capitalei. O zona cu o mare densitate a populatiei si, implicit, cu o mare putere de cumparare. De altfel, in ultimii ani, germanii au inchis incet intreaga zona, deschizand, pe langa cele trei unitati din Metalurgiei – Turnu Magurele, alte trei magazine in soseaua Berceni, Drumul Gazarului si soseaua Oltenitei.

Amplasarea noului supermarket Lidl este oarecum justificata, in zona inregistrandu-se un adevarat boom imobiliar. Se construieste pe bulevardul Metalurgiei, se construieste in zona Pietei de Gros. Si nu este exclus ca in urmatorii ani sa vedem alte sute de blocuri pe terenul fostei unitati etalon a industriei grele din anii socialismului.

Deschiderea viitorului magazin Lidl, redistribuie cotele pietei, taind cel mai probabil din cifrele Carrefour si Selgros. Pe lista perdantilor se vor regasi insa si Metro si Auchan, ultimul aflat (deocamdata) la mare distanta pentru locuitorii din zona.


Toate actualitatile