English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lidl a plecat la plaja

14/05/2020 08:21

Incepand din aceasta dimineata Lidl bifeaza o dubla premiera in strategia sa de expansiune, magazinul Hanul Piratilor din Navodari devenind cel mai estic punct Lidl nu doar pe harta retailului romanesc ci si la nivelul intregii Europe. Lidl devine astfel primul retailer care deschide un magazin construit de la zero in imediata vecinatate a plajei de la Marea Neagra si, implicit a frontierei est-europene. Practic, de la casa de marcat si pana la plaja nu sunt mai mult de 500m. Pentru noi, romanii, deschiderea din aceasta dimineata este un imens motiv de mandrie nationala. Suntem acolo, la loc de cinste in universul celor peste 11.000 magazine Lidl, unitatea din Navodari fiind situata in cel mai estic punct al Europei.  

La nivel national, recordul absolut pentru cel mai estic magazin este detinut de Kaufland al carui magazin sezonier – celebrul cort din Mamaia Nord – se afla la doar 350-400 m distanta de plaja. Pe locul 3 in acest inedit clasament se situeaza supermarketul Mega Image din Constanta, zona Faleza Nord (fostul magazin Adivin).

 

Desi au existat voci care dadeau ca sigura solutia unui acoperis cu nisip, similar plajei din vecinatate, Lidl a optat pentru o varianta ecolologica, magazinul de la Hanul Piratilor fiind al zecelea din seria magazinelor Lidl cu acoperis verde.

Lidl Navodari Hanul Piratilor - foto: Mihai Voiculescu

 

 


Toate actualitatile