English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lidl a intrat oficial in Serbia

11/10/2018 20:42

Joi, 11 octombrie, Lidl a intrat in forta pe piata din Serbia odata cu deschiderea primelor sale 16 magazine. Cinci dintre acestea sunt locate in capitala Belgrad iar restul in alte 11 orase. Panglica inaugurala a fost taiata simultan la ora locala 8,00 in toate locatiile. Extrem de mediatizat, evenimentul a trezit interesul sarbilor care s-au asezat la cozi interminabile cu cateva ore inaintea deschiderii.

Oferta magazinelor Lidl Serbia reuneste peste 1500 de articole permanente, 350 dintre acestea fiind dezvoltate impreuna cu producatori locali.  

Lidl Serbia numara in prezent 1553 angajati si reprezinta o investitie de peste 205 milioane euro dintre care 55 milioane intr-un depozit central, ultramodern. Din cele 16 magazine, cinci sunt in Belgrad iar restul in orasele Bor, Kragujevac, Leskovac, Nis, Novi Sad, Sabac, Smederevo, Sombor, Subotica, Uzice si Zrenjanin. Pana la finele anului vor mai fi deschise magazine in Jagodina, Krusevac, Kikinda, Pancevo, Indjija, Vrsac si inca unul in capitala.

 

Pe pagina noastra de Facebook puteti gasi un album cu fotografii de la deschiderea primelor magazine Lidl Serbia (aici).

 

 

 

 


Toate actualitatile