English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lebar Camara Noastra sau cum poate fi interpretata o reteta veche romaneasca

30/12/2020 13:52

Nu stim cati dintre cititorii nostri au idee cum se prepara un lebar si mai ales ce ingrediente contine reteta acestui produs popular. Banuim ca nu ati auzit ca la tara, batranii sa foloseasca pe langa carne, organe de porc, condimente si sare si aditivi alimentari. Daca sunteti curiosi ce minuni poate face chimia alimentara, dati o fuga pana la Lidl si cautati varianta lor de lebar sub brandul Camara Noastra, produsa in parteneriat cu compania CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judetul Cluj. Teoretic, fiind vorba de un brand privat inspirat din gastronomia romaneasca, lucrurile ar trebui sa fie clare. Imaginatia debordanta a buyerului de marca privata a dus insa la o interpretare cu adevarat unica. Si ca sa stiti la ce sa va asteptati, redam alaturat si ingredientele lebarului Camara Noastra:

„47% carne de porc, 30% ficat de porc, slanina, apa, sare, condimente, extract de condimente, emulsifiant: esteri ai acidului citric cu mono- si digliceride ale acizilor grasi; antioxidanti: eritorbat de sodiu, lactat de potasiu; arome, conservanti: diacetat de sodiu, nitrit de sodiu. Membrana naturala comestibila.”

 

 

 

 


Toate actualitatile