English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Laptele condensat, o categorie de nisa

20/06/2012 17:01

Cafeaua fara un lapte condensat nu e cafea ar spune unii impatimiti. Produsul se gaseste in comertul modern intr-o oferta destul de limitata. In absenta lui din oferta producatorilor romani, cativa retaileri curajosi au profitat de existenta unor produse brand privat in tarile lor de origine si le-au importat in Romania. Regasim astfel de articole la Mega Image, Auchan, Cora si mai recent Lidl.

Variantele de ambalare sunt impartite: Auchan si Cora propun o ambalare la conserva metalica in timp ce Mega Image si Lidl opteaza pentru ambalare tip Tetra Pak. Departe de a genera volume, prezenta unor astfel de produse la raft aduce un plus de diversitate in fata consumatorilor si, in unele cazuri chiar produse superioare calitativ.

O remarca speciala pentru laptele condensat din reteaua Lidl, sub brandul privat Pilos. Produsul provine din Germania iar cartonul folosit drept ambalaj este certificat FSC. Retailerul confirma astfel inca odata grija sa pentru mediu dar si atentia ce merge pana la detaliu pentru calitatea produselor sale. 


Toate actualitatile