English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Lactalis pregateste o noua premiera pentru Romania

03/10/2013 13:33

2013 poate fi considerat un an de referinta pe piata ambalarilor certificate FSC. Dupa intrarea celor de la Danone cu brandul Activia, logo-ul FSC pare sa intre in strategia marilor companii producatoare. Lansarile se succed in ritm alert, dovada clara ca marii producatori sunt tot mai atenti atunci cand e vorba de implicare in proiecte de mediu. Pentru ca in definitiv acesta este marele secret care se ascunde in spatele logo-ului FSC. Exploaterea responsabila a padurilor pentru ca societatea sa se bucure de beneficii pe termen mediu si lung, iar activitatea sa fie suficient de profitabila fara sa afecteze ecosistemul si comunitatea.

Aparitia marilor companii producatoare pe piata ambalarilor certificate FSC este un moment de cotitura majora. Pana acum, logo-ul FSC putea fi asociat invariabil cu brandurile private. Activitatea unor lanturi de retail, precum Kaufland, Lidl sau dm drogerie markt care au ridicat aceasta strategie la rang de politica de companie primeste acum un binevenit ajutor. Pentru ca una este sa vorbesti de ambalari certificate FSC in cateva lanturi de retail si alta este sa discuti la nivel national, in toate formatele de retail.

Exemplul Danone a generat o reactie in cascada. Albalact si-a trecut intreaga linie de lapte proaspat sub brandul Zuzu in ambalare certificata FSC. Grupul Lactalis, dupa un prim test pe lapte UHT cu o linie sub brandul privat KClassic (moment ce a marcat revenirea producatorului in arena brandurilor private) anunta acum o premiera majora pentru Romania. In urmatoarele zile vom avea in magazine un nou articol de data aceasta sub brandul LaDORNA. Este vorba despre smantana, ce va fi produsa exclusiv in ambalaj Tetra Pak certificat FSC.

 

 

Va recomandam sa cititi si:

Albalact inscrie Zuzu pe lista brandurilor cu ambalare FSC - 23.09.2013

LaDorna revine in randul producatorilor de branduri private cu o premiera nationala pe laptele UHT - 03.09.2013

 

 

 

 

 


Toate actualitatile