English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

LaDorna va produce sub brandul Fulga

27/11/2017 16:23

Continua diversificarea sortimentala a brandului Fulga, Grupul Lactalis lansand doua noi articole in categoria laptelui cu arome. Produsele – lapte cu gust de vanilie si lapte cu cacao cu gust de ciocolata, ambalare Tetra Pak 200ml – provin din fabrica La Dorna, Albalact avand doar rol de distribuitor. Chiar daca tara de origine a laptelui este Romania, retetele nu impresioneaza, pastrand sablonul categoriei: caragenan, arome, guma de guar si zahar.

Este practic a doua lansare sub brandul Fulga – dupa budincile cu arome produse de fabrica Dukat din Croatia – pentru care a fost externalizata productia. O strategie ce urmareste eficientizarea capacitatilor de productie din zona de sud est a Europei detinute de grupul francez. Brandul Fulga inceteaza astfel sa mai fie un brand de producator, Albalact asumandu-si in paralel si distributia respectivelor produse.

 

Nota brandprivat.ro - Mai multe informatii despre toate acestea dar si despre strategiile existente in categoria laptelui cu arome puteti gasi pe site-ul nostru in sectiunea destinata studiilor de piata, in lucrarea „Romania - Piata laptelui cu arome" (aici). O lucrare ce prezinta o imagine ampla a categoriei, fiind analizate aici nu doar brandurile private ci si brandurile de producator si strategiile ce stau in spatele acestora.

Romania - Piata laptelui cu arome" este o baza completa de date a ultimilor ani, cu numeroase fotografii, grafice si tabele, centralizate la momentul actual. Un instrument de lucru util si profesionist, recomandat pentru toti factorii de decizie din retail dar si pentru cei care astazi produc, distribuie sau importa astfel de produse.

Culegerea si analiza datelor s-a efectuat la nivel national de catre un colectiv al Sales Consulting, societate specializata in retail si in analiza pietei FMCG, fiind inceputa in decembrie 2009, prin monitorizarea periodica a urmatoarelor lanturi de retail:

  • Hypermarket: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real;
  • Supermarket: Billa, Carrefour Market, Carrefour Express, Mega Image, Profi;
  • Discounter: Lidl, Penny Market si Plus;
  • Cash&Carry: Metro; Selgros;

 

 


Toate actualitatile