English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

La Cora Lujerului timpul s-a oprit in loc         

20/11/2019 15:09

Locuitorii din zona Lujerului s-au obisnuit cu mizeria care domneste in hyperul Cora. Unul din magazinele de top al retailerului se indeparteaza tot mai mult de conceptul de retail modern. Totul pare lasat in paragina iar implicarea personalului magazinului in redresarea situatiei este minima. Cat despre aportul managerilor, lasam evaluarea lor la latitudinea conducerii Cora Romania.

 

Pentru noi, vizita in respectivul magazin a fost o mare dezamagire. Si ne vom opri doar asupra a doua detalii. Minore. Primul: mizeria din raionul de produse lactate BIO. Este clar, optiunea cu autocolantul aplicat peste gresie a fost un fiasco. Greu de curatat, ofera o imagine respingatoare, in total contrast cu conceptul ecologic promovat prin respectivul raion.

Al doilea detaliu ne-a atras atentia la case. Separatoarele, roase si scorojite, par desprinse dintr-un ev mediu al retailul modern. Cum problema pare sa tina de investitii si, indirect, de suma alocata de retailer pentru imaginea sa, dorim sa le facem managerilor Cora urmatoarea propunere: oferim de zece ori valoarea unui separator patrat pentru casa de marcat, nou-nout, in schimbul unui separator pentru casa de marcat folosit acum in hyperul Lujerului. Asa ros si scorojit precum cel din imagine.

 

 

Nota brandprivat.ro – Oferta noastra este cat se poate de serioasa. Ne puteti trimite separatorul pe adresa brandprivat, prin colet ramburs sau ne puteti transmite contul bancar in care sa viram respectiva suma.

 

 


Toate actualitatile