English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Kaufland va invata cum sa calculati reducerea de TVA

27/05/2015 06:51

O lectie deschisa de matematica. Kaufland isi invata clientii cum sa calculeze reducerea TVA-ului, alocand pentru aceasta pagini intregi din noul sau catalog de reclama.

Intr-un consens aproape general, ce aminteste parca de vremuri demult apuse, lanturile de retail saluta la unison reducerea TVA-ului, impodobindu-si magazinele precum bradul de Craciun in asteptarea Mosului. A inebunit lupul! Nu mai conteaza ca unii o iau pe aratura aidoma Profi, anuntand reducerea TVA-ului, desi legal acesta a ramas tot 24%. Clienti sa fie ca promotii avem slava Domnului. Vazand o asa nebunie in retailul modern mai ca iti vine sa renunti la vacanta si sa te muti cu familie cu tot in hypermarketuri, profitand din plin de avalansa zilnica de reduceri.

Odata cu noul sau catalog, Kaufland lanseaza inca o provocare garantand doua luni de preturi neschimbate. Avand in vedere ca in retail actiunile de marketing se copiaza aproape instantaneu, facand practic inutile armatele de angajati, este interesant de urmarit in cat timp vor urma replicile concurentei.

 


Toate actualitatile