English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Kaufland retrage doua geluri de dus sub brandul sau privat Bevola         

02/10/2019 16:23

Alerta de retragere in aceasta dimineata pentru doua geluri de dus sub brandul privat Bevola, brand aflat in portofoliul Kaufland. Citind comunicatul de presa* ne-au atras atentia cateva (mici) detalii:

Desi vorbim de doua produse sub brand privat, dezvoltate (teoretic!) la cererea si sub standardele Kaufland, retailerul pare sa se dezica de acestea, incercand sa paseze intreaga raspundere producatorului german. Producatorul este cel care isi cere scuze pentru situatia creata si nu retailerul cum ar fi fost normal.

Alerta de retragere vizeaza doar retelele Kaufland din Bulgaria, Cehia, Croatia, Slovacia si, nu in ultimul rand Romania. Cu alte cuvinte, cele doua produse incriminate, nu au fost comercializate in magazinele din Germania, Polonia si Republica Moldova.

Ce uita sa precizeze Kaufland? Comunicatul, ca toate cele emise pana acum de marile lanturi internationale in putinele cazuri cand au fost anuntate public retrageri de produse, nu face nicio referire la cantitatile retrase din piata si nici la numarul de unitati vandute in ultimele zile/saptamani. Evident, singura compensatie materiala pe care o pot primi cei care au cumparat respectivele produse tine strict de valoarea produsului in sine, nu si de decontarea eventualelor cheltuieli medicale.

 

*Comunicat de presa:

Retragere publica articole Bevola Gel de dus Mango & Piersica si Bevola Gel de dus Trandafir Salbatic

Bucuresti, 02.10.2019

Producatorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar si preventiv, din motive ce tin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de dus Mango & Piersica, 500 ml, EAN 4337185216046, lot: 91400019;

si

Bevola Gel de dus Trandafir Salbatic (Wild Rose), 500 ml, EAN 4337185216060, lot: 91410019;

In cadrul unui control de rutina, a fost detectat un numar mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regasesc peste tot in mediul înconjurator si, în anumite conditii, în cazul persoanelor cu probleme de sanatate sau leziuni ale pielii, pot duce la aparitia unei infectii bacteriene.

Pentru a proteja siguranta consumatorilor, Kaufland a reactionat imediat si a retras de la vânzare produsele respective. 

Clientii care au achizitionat un produs dintre cele doua tipuri mentionate sunt rugati sa acorde atentie informarii si sa nu îl mai foloseasca. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna si vor primi contravaloarea sa, fara a mai fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Producatorul Weulbier-Kosmetik GmbH cere scuze pentru situatie.

 

 


Toate actualitatile