English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Kaufland alege un ambalaj FSC pentru sucul de mere sub brand KClassic

27/06/2013 17:21

Lansarea unui nou produs in ambalaj certificat FSC nu mai este de mult o noutate la Kaufland. Retailerul isi urmeaza consecvent strategia si incet dar sigur isi mareste sortimentatia produselor in ambalare certificata FSC. Si totusi aparitia sucului de mere sub brandul KClassic, in ambalaj cu logo-ul FSC surprinde placut, cu atat mai mult cu cat nu vorbim de un produs nou.

Sucul de mere a fost in sortimentatia Kaufland (aici) dar iata acum, retailerul opereaza o schimbare in ambalajul Tetra Pak optand pentru o varianta noua, certificata FSC. Avem acum nu doar o imagine schimbata, ci un produs cu o mai mare valoare adaugata. Un articol ce vine astfel sa confirme o strategie responsabila, pe termen lung, cu implicare directa in proiecte de mediu. Kaufland se diferentiaza pe zi ce trece tot mai mult fata de lanturile concurente, iar fiecare nou produs astfel lansat aduce un plus la imaginea retailerului in piata.

 

Nota brandprivat.ro - Odata cu schimbarea de ambalaj, Kaufland a operat si o mica schimbare in productia articolului care a fost astfel transferata din Germania in Polonia.
 
 
 

Toate actualitatile