English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Kaufland a realizat cea mai proasta reclama a anului. A combinat filmul „365 de zile” cu produse vegetale   

05/09/2020 13:52

Dupa succesul comercial imens al filmului „365 de zile”, succes sustinut si de numarul mare de vizualizari din partea spectatorilor Netflix, era doar o chestiune de timp pana cand povestea lui Don Massimo si Laura Biel sa fie folosita in scopuri publicitare. Primul pas a fost facut de Kaufland, subsidiara poloneza a grupului german lansand un spot comercial in care tonurile sexuale sunt folosite pentru a promova produsele vegetariene.

Daca ati crezut ca filmul „365 de zile” bazat pe cartea scriitoarei Blanka Lipi?ska este cel mai rau lucru care s-a intamplat in lumea cinematografiei poloneze, ei bine, v-ati inselat. Kaufland reuseste sa ne demonstreze ca in viata nimic nu este atat de rau incat sa nu poata fi transformat in si mai rau. Spotul Kaufland nu este o continuare a filmului. Nu va asteptati asadar sa il vedeti pe frumosul Massimo cu o plasa Kaufland plina ochi cu cumparaturi, ci pregatiti-va pentru un spot publicitar care preia doar tema principala a filmului: „Iti voi da 365 de nopti si zile sa te indragostesti”.

In cele 40 de secunde cat dureaza spotul Kaufland, un barbat atragator (care seamana cu seful unei familii mafiote siciliene pe care il cunoastem din film) incearca sa seduca o femeie. „Iti voi da 365 de nopti si zile sa te indragostesti”, ii spune el partenerei sale, scotandu-i tricoul. Momentul de suspans apare atunci cand cuplul se culca. "Iubesc deja si stiu ce vreau. Si nu esti tu", spune femeia in timp ce, aidoma unei fiare infometate ia o muscatura dintr-un burger vegetarian.

 

Inutil sa mai spunem ca spotul publicitar „fierbinte” a declansat numeroase reactii critice. Revoltati, cumpartorii polonezi au pus marketingul Kaufland la zid, criticand abordarea vulgara si mesajul ieftin, lipsit de continut.

 

Pentru cei care nu au vazut filmul 365 de zile, alaturat spotul de prezentare in varianta poloneza.

 

 

 

 

 

 


Toate actualitatile