English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Incet, extrem de incet, Heineken incepe sa se miste...

11/08/2020 13:52

Dupa ce in perioada mai-iunie, agentii Heineken au luat piata la picior, batand pe la usile distribuitorilor si clientilor reprezentativi si incercand sa gaseasca solutii pentru livrarea catre acestia, de cateva zile avem si primele reactii. De ce abia acum? Pai daca totul era in stil olandez, mai aveau de ce sa se planga Marii Berari ca nu-si fac cifrele?

Asadar, dupa cateva luni de asteptare, clientii care la vremea respectiva au fost inregistrati intr-o baza de date (oare de ce Heineken nu a avut pana atunci o baza de date actualizata si un istoric de vanzari cu principalii sai clienti?) au primit acum un prim semn. Il vedeti in fotografia alaturata. Mesajul este cat se poate de clar. Comerciantii din traditional si distribuitorii sunt asigurati ca "in curand" un reprezentant Heineken le va bate la usa, prilej cu care le va si raspunde la toate, dar absolut toate intrebarile. Cand va fi acest "in curand" nu mai conteaza.

Acum, daca tot exista aceasta deschidere istorica din partea producatorului de bere, incercam si noi doua intrebari timide: 1) dat fiind ca iarna bate la usa, va fi operationala platforma Stockday pana la inceputul lunii decembrie? si 2) la ce pret se va factura spre exemplu sticla de birra Moretti pentru o firma de distributie sau un mic comerciant care vrea sa cumpere un TIR, in conditiile in care aceeasi sticla buclucasa este cumparata de retailerii internationali la 1,80-1,90 lei (TVA inclus) si revanduta prin magazinele cash&carry la 3,08 lei (pret cu tot cu TVA)?

 

Va recomandam sa cititi si:

Heineken, prima multinationala care promoveaza in Romania insemnele Tinutului Secuiesc si tricolorul maghiar - 30/04/2020

O insolventa care rescrie regulile in distributia berii - 27/05/2020 – articol rezervat abonatilor

Relaxarea a adus si primele probleme pe piata berii - 18/06/2020 – articol rezervat abonatilor

 


Toate actualitatile