English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

In goana dupa cifra, marii retailerii au revenit pe baricade

26/12/2020 11:49

Marile magazine s-au redeschis in aceasta dimineata, incercand sa ingrase porcul chiar si dupa Craciun. Graba cu care marii retaileri au revenit pe baricade era oarecum previzibila dupa acea interesanta cerere de prelungire a programului de functionare adresata guvernantilor. Raspunsul insa nu a venit, semn ca la nivel national prioritatile sunt cu totul altele. Incercand sa compenseze chiar si partial pierderea de cifra dar si de clienti, magazinele si-au adaptat programul deschizand mai repede. Asa se face ca avem hypermarketuri care ne astepta chiar de la 6,30 dimineata, ora folosita pana acum doar de operatorii cash&carry.

Clopotelul pandemiei ne-a oferit cateva premiere. Angajatii unor magazine din mall-uri pentru care ziua de Craciun alaturi de familie era doar o poveste frumoasa au putut anul acesta sa ramana acasa. Au ramas insa deschise cateva magazine MyAuchan din cadrul benzinariilor Petrom, acestea functionand in regim de foc continuu.

 

Nu toate magazinele sunt insa deschise. Lidl ramane fidel modelului sau, cu doua zile libere de Craciun. Un model care, spre surprinderea noastra a fost preluat pana acum doar de un singur retailer: Supeco. Francezii vor deschide si ei maine, urmand ca de An Nou, angajatii lor sa primeasca alte doua zile libere, pe 1 si 2 ianuarie.

 


Toate actualitatile