English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Imagini inedite cu cortul Kaufland de pe plaja Mamaia Nord

15/06/2018 08:33

Evenimentul monden al acestei dimineti il reprezinta deschiderea noului magazin Kaufland Mamaia. Plasat strategic pe plaja din nordul statiunii Mamaia, supermarketul-cort este o premiera pentru retailul modern prin pozitionarea sa inedita, intr-o zona recunoscuta ca pol al distractiilor nocturne. La eveniment sunt asteptati reprezentanti ai companiilor furnizoare, directori de vanzari sau KAM avand in plan cu aceasta ocazie sa ia pulsul pietei locale de la Navodari si pana la Vama Veche. Nu vor lipsi nici reprezentanti ai lanturilor concurente, buyeri sau directori de expansiune fiind interesati la randul lor de retailul modern si traditional de pe litoralul romanesc.

 

In avanpremiera, cu doar o zi inaintea deschiderii, echipa brandprivat.ro a survolat zona pe care se afla amplasat viitorul supermarket-cort.

Cu o suprafata construita de 1938 m², Kaufland Mamaia se afla amplasat pe limba de pamant dintre mare si lacul Siutghiol, magazinul fiind gard in gard cu complexul hotelier Phoenicia. Terenul este proprietatea retailerului si face parte dintr-o parcela de 20.000 m² detinuta de Kaufland Romania. Intrarea in magazin se va face direct din soseaua Mamaia – Navodari. Tot pe aici se va face si aprovizionarea cu marfa, intreaga parcare fiind practic taiata de un drum asfaltat ce continua pana in apropierea plajei.

Practic, distanta de la magazin si pana la malul marii este de doar doua sute de metri. Vazut de la inaltime, terenul detinut de Kaufland lasa loc mai multor scenarii, oportunitatile fiind evidente. Nu este exclus ca functie de rezultate sa asistam intr-un viitor apropiat la inlocuirea cortului cu un magazin permanent dar si la o eventuala dezvoltare imobiliara. In definitiv Auchan a facut deja un prim pas, avand in derulare proiecte de ansambluri rezidentiale in Bucuresti – Militari si Satu Mare.

 

 

 


Toate actualitatile