English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Iftimoaie, noua imagine Carrefour in lupta cu preturile

14/06/2012 06:47

Apropiata aniversare a celor 11 ani de existenta Carrefour in Romania aduce o schimbare in politica de marketing a companiei. Retailerul isi reconsidera optiunile fata de amploarea pe care au luat-o retelele de socializare si isi lanseaza pagina proprie pe Facebook. Ieri, la cateva ore de la lansare, aceasta ajunsese deja sa numere 80 de fani.

In Romania, abordarea de catre retaileri a retelelor de socializare a cunoscut o schimbare radicala de strategie odata cu lansarea paginii de Facebook a Lidl. In aproape un an, retailerul german a strans pe pagina sa de Facebook peste 540.000 de fani, ceea ce raportat la populatia totala a Romaniei reprezinta un incredibil procent de aproape 3%. Alaturi de Lidl, printre cei mai activi retaileri ce isi pomoveaza imaginea pe Facebook sunt Mega Image, Cora, Profi iar mai recent Billa si Kaufland.

La aniversarea sa, Carrefour este sustinut in lupta cu preturile de catre campionul Ionut Iftimoaie care preia astfel stafeta de la legendarul Leonard Doroftei.    

Toate actualitatile