English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Iaurtul cu banane. Cand o reteta simpla devine prea complicata

31/08/2017 16:23

Reluam astazi, dupa o nepermis de lunga absenta, seria articolelor „Recomandat de brandprivat.ro” cu un produs de nisa: iaurtul cu banane.

 

Transpusa intr-o formula de artimetica primara, reteta iaurtului cu banane ar suna cam asa: IAURT + BANANE = Iaurt cu banane. Chimia alimentara ne demonstreaza insa odata in plus ca lucrurile simple la prima vedere, sunt mult prea complicate in realitate.  

Bananele nu sunt preferatele romanilor. Cel putin nu atunci cand vine vorba de iaurt. Preferam iaurturile cu capsuni, cirese sau mixul de piersica cu fructul pasiunii. Ultimii ani au adus insa o schimbare majora, numarul articolelor crescand semnificativ. Rezultatul se datoreaza producatorilor si importatorilor si, intr-o mai mica masura lanturilor de retail. Se obsearva aici o ezitare, comerciantii parand sa nu aiba incredere in produs.

Ca o prima observatie, abordarea generala este strict comerciala, inovatiile fiind greu de gasit. Si totusi, exista si cateva produse BIO, provenite asa cum era de asteptat din import, pe filiera italiana.

 

Ne oprim aici cu introducerea invitandu-va sa parcurgeti intreaga analiza, prin simpla accesare a link-ului alaturat:

Iaurtul cu banane. Cand o reteta simpla devine prea complicata  

 

 


Toate actualitatile