English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Humus produs intr-un sat din Bulgaria in meniurile Qatar Airways

05/09/2018 18:39

Qatar Airways, una dintre cele mai prestigioase companii aeriene internationale, va introduce in meniurile sale o reteta de humus produsa la Gorna Rositsa, un mic sat din Bulgaria, de langa Sevlievo. Cum a ajuns o companie neinsemnata sa devina furnizor Qatar Airways? Povestea incepe in 2017, la un targ organizat in Qatar. Iar de aici si pana la semnarea unui acord pentru o ambalare de 40g nu a mai fost decat un pas.

Contractul ce va intra in vigoare din luna ianuarie, nu este prima colaborare internationala, compania Vernada livrand deja peste 60% din productia sa de humus la export. Printre cele sase tari* in care pot fi gasite astazi produsele Vernada se numara si Romania, tara noastra fiind pentru bulgari prima si cea mai importanta piata europeana.

 

Nota brandprivat.ro – Retetele de humus produse de compania Vernada sunt exportate in Austria, Germania, Lituania, Letonia, Romania si mai recent, Moldova. Importul si distributia in Romania este asigurat de compania Ocean Fish, din Afumati, Ilfov.

 


Toate actualitatile